Offerte op maat?

Wij komen bij u op locatie!

Vragen? Bel 036 52 90 007

Ma t/m za 08:30 – 17:00 uur

Bewakingscamera systemen laten installeren
Laat uw beveiliging installeren door Camerainstallatie Benelux, sinds 1999 een professioneel beveiliging en installatie bedrijf. Wenst u een installatie zonder zorgen, een keurige afwerking en een bedrijf waar u ook na installatie terecht kan met vragen en ondersteuning ? Dan hoeft u natuurlijk niet verder te zoeken. 

Natuurlijk geven wij een voorkeur aan onze eigen producten en merken, maar ook als u een ander merk al heeft aangeschaft helpen wij u natuurlijk graag met het monteren en installeren van dit product.  

Al sinds jaar en dag installeren wij de bewakingcamera systemen bij onze klanten om te kunnen voorzien in professionele videobewaking in zowel winkels, bedrijven, woonhuizen maar ook campings,parkeerplaatsen,VVE of zelfs vliegvelden. Wat te denken van de grote hoeveelheden hotels en magazijnen welke we in de afgelopen jaren hebben mogen voorzien van bewakingcamera's.

Gedreven CCTV installatie monteurs met kennis van zaken en een goed technisch inzicht. 
Kleine projecten voor een particulier maar zeer zeker ook grote projecten voor bedrijven, instellingen, overheid .

Onze klanten zijn onder andere


De voordelen van CameraInstallatie

 Eigen helpdesk
 Technische dienst
 Top merken
 Opgeleide monteurs
 Onderhoudscontracten
 Eigen voorraad
 VCA certificering
 Adviseurs op locatie
 Eigen showroom in Almere
 Sinds 1999 actief  

Veel van onze klanten zouden zelf het videobewaking systeem zelf wel kunnen installeren maar geven zelf toe dat ze er of geen zin, geen tijd voor hebben of dat ze mogelijk veel tijd verliezen door te zoeken en onderzoeken van mogelijke problemen waar ze tegenaan kunnen lopen. Wij als beveiligingbedrijf specialiseren ons in het installeren van bewakingcamera's en dat al sinds 1999 hierdoor weten we hoe we problemen kunnen voorkomen en snel en vakkundig een professioneel bewakingscamera systeem kunnen installeren.

Doordat we weten dat goedkoop veelal duurkoop is, zullen wij nooit een foutief systeem willen leveren met goedkope kwaliteit bewakingcamera's wij kiezen dan ook enkel voor kwaliteits producten zodat we achter ons product staan, garantie kunnen leveren en ook de klant een hoogwaardige kwaliteit systeem kunnen verkopen.

Alle producten die wij verkopen zijn producten die wij als beveiligingbedrijf ook echt door en door kennen, opvoorraad hebben en tevens zelf verkopen omdat we er achterstaan.
 


 


← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen