Offerte op maat?

Wij komen bij u op locatie!

Vragen? Bel 036 52 90 007

Ma t/m za 08:30 – 17:00 uur

Bewakingcamera in winkel

Brutale winkeldiefstal en roofovervallen kosten de detailhandel jaarlijks honderden miljoenen euro's en zijn een grote bedreiging voor medewerkers en klanten. Winkelbeveiliging is daardoor een bittere noodzaak.

Brutale winkeldiefstal en roofovervallen kosten de detailhandel jaarlijks honderden miljoenen euro's en zijn een grote bedreiging voor medewerkers en klanten. Winkelbeveiliging is daardoor een bittere noodzaak. 

Uw winkel beveiligen met een camerabewakingsysteem voorzien van hoge beeldkwaliteit bewakingcamera's is een eerste zet om iedereen te laten zien dat u preventief actie heeft ondernomen tegen criminaliteit zoals inbraken, overvallen en diefstal door klanten en of helaas eigen personeel.

Doordat de keuze enorm is in bewakingcamera's is het zaak u goed te laten adviseren. Koop zeer zeker niet het eerste het beste pakket bij de bouwmarkt of de electrazaak om de hoek; dit zijn veelal pakketten van lage kwaliteit en geen ondersteuning waar u de komende jaren zeker een beroep op zal moeten doen.

Er zijn vele merken te koop, de ene nog mooier dan de ander in een folder, alleen is een goede camera aan de buitenkant niet te herkennen en ook niet alle camera's zijn geschikt om op ieder systeem aan te sluiten. De samenstelling is dan ook van groot belang !

Wij bieden u 15 jaar kennis en passie in techniek !
Natuurlijk hebben wij ook fouten gemaakt in het begin, maar juist deze kennis en ervaring is voor onze klanten van groot belang. Wij weten immers welke producten wel of niet goed zijn en waar u echt wat aan heeft of juist niet.

Onze adviseurs zijn geen verkopers, wij geven advies en kiezen daarbij het voor de 
klant meest aantrekkelijke pakket en gaan voor een duurzame samenwerking graag in gesprek met onze klant om deze zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alles binnen een bedrijf, een aanspreekpunt voor alles
Niet geheel onbelangrijk, maar waar kunt u met vragen terecht en storingen ? Wat als er iets stuk is ? Of als er beelden nodig zijn ? Als er iets gebeurd is en de politie vragen heeft ? Wij hebben alles binnen eigen organisatie geregeld voor u als klant. Een telefoonnummer en uw klantnummer; meer hebben wij niet nodig om u verder van dienst te zijn. Onze helpdesk en servicedesk staat tot uw beschikking en dat is een grote meerwaarde en zekerheid voor de toekomst !

Altijd de nieuwste software, updates en App's 
Wij houden u op de hoogte over de mogelijkheden en de software en de app's welke u kunt gebruiken op de telefoon en of tablet. Heeft u een nieuwe telefoon, een nieuwe computer of een nieuwe medewerker ? Dan helpen wij u de bewakingcamera's weer op deze apparaten te installeren en de IPcamera's stellen wij weer geheel naar wens in.

  • CameraInstallatie
  • Camerapaal
  • Camerabewakinghuren
  • Camerabewaking Specialist
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen